LELAKI INI TAMPIL MENGAKU DIA BAPA SAUDARA KEPADA PUTERI BALQIS DAN DIA CERITAKAN SESUATU TENTANG PUTERI BALQIS DAN KELUARGANYA BUAT RAMAI TERKEJUT

Pel.k0n Put3ri Balqis akhir.nya membuat lap0ran p0lis di Ibu Pejabat.P0lis Daerah Subang.Jaya susulan d4kwaannya sebelum ini pernah menjadi m4ngs4 g4ngguan.s3ksval bapa kandung.nya sendiri.

Memetik m.Star 0nline, Ketua P0lis Daerah Subang Jaya, ACP Wan Azlan Wan Mamat mengesah.kan menerima lap0ran daripada r3maja itu pada jam 10.25 malam semalam.

Dalam lap0ran tersebut, remaja berusia 15 tahun itu menyatakan di.ganggu secara s3ksval oleh bapa.nya sejak tahun 2013 hingga 2017.

‘Lap0ran p0lis itu menyata.kan m4ngsa juga sering dipert0nt0nkan dengan vide0 lvcah dalam telef0n bimbit bapa kandung.nya,’ katanya.

Menurutnya la.gi, kejadian berlaku ketika m4ngsa ber.usia enam tahun dan perbuatan itu dilakukan apabila ibu m4ngsa tiada di rumah.

Kes di.siasat di bawah S3ksyen Kanun K3s3ksaan atau kesalahan menc4bvl, Seksyen 31.(1)(a), Akta Kanak.Kanak 2001 atas kesalahan mengabai.kan seorang kanak kanak dan S3ksy3n 292.Kanun Kes3ksaan atas kesalahan memiliki bahan lvc4h.

Semalam, bapa kepada pelak0n itu mem.buat lap0ran p0lis di Balai.P0lis Bandar Baharu, Kedah menafi.kan dakwaan ber.kenaan.

Lelaki Claim Bapa Saudara Puteri Balqis Masuk Komen

Menjadi perdebatan dilaman s0sial tentang kes Puteri Balqis yang sedang hangat diperkatakan. Tampil seorang lelaki yang mengaku bapa saudara kepada bapa saudara Puteri Balqis.

Dia beritahu bahawa Puteri Balqis suka buat ‘drama’ dan sering timbulkan isu-isu yang melibatkan ibubapanya sejak dulu. Sejauh mana kebenaran belum dapat dipastikan lagi dan harap-harap keadilan dapat dicapai setelah kedua-dua pihak sudah pun buat laporan p0lis.

 

 

 

IBU PUTERI BALQIS B0NGKAR SEMUA PERBUATAN BEKAS SUAMI, RUPANYA ADA SEBAB KENAPA DIA & BALQIS TAK BUAT REPORT.

Pendedahan pelakon remaja, Puteri Balqis berkenaan kelakuan toxic bapa kandungnya dalam sebuah podcast benar-benar mengejutkan banyak pihak.

Melalui pengakuan tersebut, dia dan ibu dikatakan ditekan secara mental dan fizikal oleh bapanya sejak dari kecil sehinggalah ibu serta bapanya berpisah. Dituduh buka aib keluarga Selain mengalami gangguan oleh bapa kandungnya sendiri, dia dan ibu juga perlu berdepan jenayah yang pernah dilakukan

jenayah yang pernah dilakukan oleh lelaki itu. Namun, masih ada pihak yang mengatakan bahawa mereka membuka aib keluarga sedangkan ia adalah satu pendedahan jenIbu dedahkan lagi perkara jahat bekas suami.

Susulan daripada itu, ibu kepada pelakon tersebut, Norashikin Mohd Aziz telah meluahkan rasa kesal dengan dakwaan-dakwaan netizen yang mengatakan anaknya membuka aib keluarga.

Justeru itu, Ashikin telah menulis di Insta Story anaknya dengan menjelaskan segala kelakuan buruk bekas suaminya yang sebelum ini kerap dianggap ‘mulia’ oleh orang sekeliling. Main forex kata jenayah, menyamun bukan jenayah ke? Ada alasan kenapa tak buat report..

Berkongsi pengalaman hitamnya, ketika sedang hamil dia pernah dipaksa oleh bekas suaminya untuk tinggal dalam satu bilik dipenuhi lelaki yang sentiasa berada dalam ketakutan. Dedahnya lagi, apabila bekas suaminya marah, Ashikin berkata padang samurai akan diletakka dilehernya.

Tak menyesal dedah semua kebenaran, Puteri Balqis juga turut menulis di ruangan Instagramnya dengan mengatakan seburuk manapun ibunya, dialah yang sanggup menjaga serta membesarkannya dengan pelbagai caci maki masyarakat.

Tambahnya, dia dan ibu sama sekali tidak menyesal dengan pendedahan tersebut kerana apa yang dikatakan adalah proses yang dilalui dalam hidupnya sendiri.

Ashikin menyifatkan manusia di luar sana terlalu kecam dek kerana apabila seorang pelakon bersuara tetapi dikatakan meroyan dan membuka aib.

Ibu kepada pelakon itu turut mempersoalkan dimana keadilan buat diri dan anaknya yang lebih 15 tahun berdiam diri. Askhin turut menjawab persoalan ramai mengapa dia tidak membuat laporan polis, jelasnya bekas suaminya tidak pernah ditangkap kerana mempunyai ramai kroni.

Sejak semalam, tular di media sosial pendedahan berani pelakon remaja tersebut berkenaan kisah kehidupannya dengan bapa kandung.

Apa yang dikongsikan di saluran YouTube brosgang itu telah menuai pelbagai maklum balas dan ada di antara mereka menganggap ia sebagai aib yang didedahkan kepada umum. akwaan yang dibuat pelakon remaja itu telah mengundang respon Menteri Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Mohd. Harun.

Sumber AS.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung.jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pem baca kami. Sila pastikan anda ber.fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

 

Be the first to comment

Leave a Reply