[VlDE0] : Kec0h Kahwin L4ri Dengan Teman Lelaki, Sekali Janna Nick Buat Satu Kenyataan Yg Meng3jutkan

Kec0h Kahwin L4ri Dengan Teman Lelaki, Sekali Janna Nick Buat Satu Kenyataan Yg Meng3jutkan

PELAKON Janna Nick engg4n melatah apabila terpalit dengan kontr0versi did4kwa berkahwin di Thailand akhir April lalu.

Ujar Janna atau nama sebenar Nurul Jannah Muner, 25, dia tidak terkesan dengan tudvhan tersebut namun terkilan apabila pihak yang membuat d4kwaan itu menyiarkan data peribadi miliknya tanpa kebenaran.

“Saya agak terkil4n, dalam nak keluarkan kontr0versi haruslah berh4ti-h4ti dengan data perib4di contohnya nombor kad pengenalan.

“Data saya dipaparkan secara terbuka di sebuah blog dan ia satu benda yang mel4mpau dan tidak patut dibuat, ” katanya kepada mStar.

Individu yang menggunakan akaun @munafiqburner itu memuat naik keratan yang mengandungi kenyataan tentang pernikahan tersebut.

Menerusi muat naik itu turut terpapar maklumat peribadi iaitu nama penuh dan nombor kad pengenalan Janna dan Dini.

Sementara itu, Janna Nick menegaskan dia tidak teragak-agak untuk mengambil tind4kan und4ng-und4ng terhadap penyebar berita p4lsu tersebut.Lebih-lebih lagi apabila maklumat mengenai dirinya pada dokumen tersebut turut terpapar kepada umum.

“Tindakan teg4s akan diambil kepada sesiapa yang melakukan kesalahan penyebaran maklumat perib4di di bawah 4kta Hak Perlindungan Perib4di.Kes4lahan yang dilakukan individu itu mungkin boleh menyebabkan mereka didend4 RM300,000.

Terdahulu, pelakon cantik itu pernah mewar-warkan tentang hubungan cintanya dengan Dini pada November tahun lalu.Dalam ulasan Janna sebelum ini, dia memberitahu status percintaan mereka yang berputik sejak Jun 2019.

Kredit:Mstar

Sumber : Awatsheikh

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Sinar Live

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*