Suami ‘Influencer’ Terkenal Rupanya Ada Hubungan Songsang Dengan…– “Banyak Kali ‘Check In’”, Tak Sangka Ini Punca KAntoi!

Kalau dah namanya sahabat mestilah kita percaya kan? Tapi bayangkan betapa remuknya hati bila dapat tahu kawan baik ini rupa-rupanya dalam diam mengkhianati kita.

Itulah yang berlaku kepada seorang wanita bernama Meylisa Zaara ini yang mendedahkan tentang rumah tangga runtuh disebabkan suami dan sahabat lelakinya.

Difahamkan, Meylisa dan suaminya telah melangsungkan perkahwinan yang sangat mewah pada September tahun lalu dan sahabat baiknya itu telah menjadi saksi ketika akad nikah.

Namun, satu hari dia terbaca mesej pelik di antara suami dan sahabatnya itu tetapi apabila ditanya, dia malah dikasari pula oleh lelaki tersebut.

influencer indo

Selepas ‘menyiasat’ dengan lebih dalam, Meylisa mendapat tahu suami dan sahabat lelakinya itu mempunyai hubungan sulit.

Apabila hubungan sejenisnya itu terbongkar, suami Meylisa telah mengasarinya dan laporan polis juga telah dibuat dan akibat daripada episod hitam ini, dia mengalami trauma sehingga perlu menjalani terapi.

suami gay

Lebih teruk lagi, Meylisa sebenarnya sudah berkali-kali menangkap suaminya dan lelaki itu check in di hotel dan kali terakhir adalah selepas Aidilfitri yang lalu.

Tidak tahan dan tidak mahu meneruskan perkahwinan itu, Meylisa akhirnya menuntut cerai namun suaminya pula tidak hadir ke mahkamah.

Meylisa juga akui enggan lagi bersama suaminya kerana tahu dia hanyalah boneka yang digunakan lelaki itu untuk menutup statusnya sebagai lelaki bernafsu songsang.

Sumber BN

Be the first to comment

Leave a Reply