Puteri Sarah Secara Sinis Ucapkan Tahniah Buat Suaminya, Namun Muat Naik Terbaru Beliau Buatkan Syamsul Yusoff Tinggalkan Komen `Keras`

Kuala Lumpur: Isteri pertama pengarah, Syamsul Yusof iaitu Puteri Sarah Liyana secara sinis mengucapkan tahniah buat suaminya yang bernikah lagi satu dengan Ira Kazar, di Thailand, hari ini.

Puteri Sarah menerusi hantaran di Instagram Story turut mendakwa Syamsul sudah melangsungkan pernikahan beberapa bulan lalu di Thailand.

“Tahniah sebab akhirnya mengaku dan berdaftar selepas dah berbulan nikah di Thailand kan,” katanya.

Dalam hantaran yang sama, Puteri Sarah turut tidak menyangka apabila suaminya itu sanggup menyalahkan dirinya atas apa yang berlaku.

“Anda menjadikan apa yang berlaku ini atas kesalahan saya. Okey, tunggu saya tengah ‘shooting’ (penggambaran) sekejap. Sekejap lagi saya buat video. Tunggu ya,” tulisnya.

Terdahulu, Syamsul membuat pengakuan menerusi video di Instagram mengesahkan dia sudah bernikah dengan Ira di Thailand, hari ini.

Syamsul berkata, pernikahan itu berwalikan bapa Ira yang juga pelakon veteran, Kazar Saisi.

Dalam video itu, Syamsul turut menjelaskan Puteri Sarah masih lagi isterinya yang sah dan memohon Puteri Sarah pulang ke rumah dan berbincang dengannya.

Menurut Syamsul, dia mahu berbincang dengan Puteri Sarah mengenai masalah mereka dan tidak mahu ia dihebahkan di media sosial seperti sebelum ini.

“Pulanglah dan bawa kembali anak-anak kita. Apa-apa masalah, kita bincang di rumah, selesaikan tanpa perlu dihebahkan (dan) mengaibkan saya. Saya masih suami awak.

“Sudah-sudahlah bawa anak ke sana, ke mari tanpa minta keizinan suami. Saya masih suami,” katanya.

Muat naik terbaru undang kontrovesi,

If syaikhul & Sumayyah can give statement to the court, they will say ‘ Ayah yang banyak kali keluar rumah tinggalkan mama, abang & adik, not US’ . Where is ayah selalu tak ada kat rumah ?

Balas Syamsul,

Do Not Turn Your Stupidity Towards Me. Do Not Use Allah’s Name To Make U An Angel Di Mata Manusia.

Sementara itu Puteri Sarah mendapat sokongan daripada rakan-rakan artis.

Sarah ku sayang… takpe.. akan ada pelangi buat u n anak-anak. Trust Allah redho & take actions. I wish u all the best dunya n akhirat. Stay strong like u always do❤️ Jom jumpa soon k

Wehh 😭😭 permudahkanlah urusan Sarah n anak2 aminnn….paham sgt perasaan tu mcm mnaa Ya Allah …4tahun hg rasa 😭

 

Strong Girl 🙌 i salut u babe … its ok u shinebright u 1st Wife .. cings all the way ❤️ ok 😘 God bless u and Family 🙏🏼

I’m with you sarah. Kau perempuan paling kuat. Paling positive lalui benda ni semua. Semoga doa orang teraniaya dimakbulkan Allah.

Apa pun yang terjadi semoga segala kemelut yang melanda dapat diatasi dengan cara yang sepatutnya.

Terdahulu, pergolakan rumah tangga antara Puteri Sarah dengan Syamsul berlarutan sejak empat tahun lalu selain dia mengesahkan mereka tidak lagi tinggal sebumbung gara-gara gangguan orang ketiga.

Sumber HM/RJ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Leave a Reply